Hvid P-tærte – hjemmelavet fredagsslik
P-tærter var ikke noget jeg havde et længselsfuldt forhold til tidligere. Jeg syntes faktisk de var sådan lidt gummi-agtige og lidt kedelige. Men så stødte jeg på en opskrift, hvor man selv lavede dem. Jeg var straks hooked! De salte nødder blandet med marshmellows og overtrukket med en ordentlig chokolade? Uhmmmmmm, hjemmelavede p-tærter! Så bliver fredagsslikken ikke bedre.
Jeg føler derfor det er min pligt at dele opskriften med jer. Jeg har før lavet med mørk chokolade, men i anledning af sommeren har jeg lavet den lyse variant, da den passer lidt bedre til friske bær, og dermed kan bruges som en lille dessert.
Opskrift: 10-14 stykker
150 gr hvid chokolade
1 dl saltede peanuts
1 dl minimarshmellows (alternativ: skær store marshmallows i mindre stykker)
Hak chokoladen. Halvdelen af chokoladen smeltes over vandbad, hvorefter den anden halvdel blandes sammen med det smeltede chokolade. Rør til alt chokolade er smeltet. Put resten af ingredienserne i. Rør rundt til alt er smurt ind i chokolade.
Brug en ske til at læg små portioner på et stykke bagepapir. Pas på ikke at gøre dem for store. Sæt dem gerne i køleskabet til chokoladen er størknet. Og så er de spiseklar!
God fornøjelse!
– Monica Weidemann
Ingen kommentarer endnu