Akvareller fra Natacha Withøft

Metal lysestager fra Nicolas Oldroyd

Nicolas Oldroyds smukke stage

Nicolas Oldroyds smukke stage

Det her er et af de produkter, der er blevet ved med at spøge i mit baghoved. Jeg har efterhånden set Nicolas Oldroyd og hans lysestager nogle gange og ikke mindst set køberne interesse for dem.

De er smukke, altså stagerne. Og måske også køberne. Men stagerne er en helt enkelt wire, der snor sig rundt og ender med at blive til den fine stage, der fås i flere metaller.

Nicolas er egentligt fra England, men endte i Danmark, hvor han har forelsket sig i “hygge”. Og Hygge i Danmark er ofte noget hvor der bliver tændt stearinlys. Amndre steder i verden forbindes det med noget religiøst og rituelt. Måske er det også en smule rituelt, når danskerne hygger; stearinlys og noget der kan spises?

Hygge er for Nicolas forbundet med at skabe en varm, behagelig og afslappet atmosfære, hvor man kan nyde det gode live med nogle dejlige mennesker omkring sig.

Stagen er lavet i 100% stål/messing/kobber og er bukket i alt 7 gange, for at opnå den unikke form. Stagerne er det første design fra Nicolas, der er på det danske marked, men jeg tror roligt vi kan forvente os mere af ham.

Stagerne fås i flere forskellige metaller

Stagerne fås i flere forskellige metaller

Stage i kobber

Stage i kobber

Ingen kommentarer til Metal lysestager fra Nicolas Oldroyd

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Akvareller fra Natacha Withøft