Varm salat

Kasserne alle må eje

 

Det er jo bare en foldekasse

Kommentaren blev sagt af en anden udstiller på Formland (branchemesse for bolig, interiør og livsstil). Og bevares, så har vedkommende da ret. Men selv om det bare er en foldekasse, så er de altså smarte hvis du spørger mig!

De fås i et væld af farver, 3 størrelser og man kan stable dem, selv når den ene side ikke er slået op. Med den ene side slået ned, giver det mulighed for at udnytte kasserne på nye måder. Personligt drømmer jeg om 5 kasser til sko i min entré. Men de kan også bruges som en disk løsning i en butik, som sofabord, når der bliver lagt en plade på, til legetøjsreol og for de små varianters vedkommende til opbevaring af make up/dullegrej, til tusser, som frugtskål eller… Ja, listen af muligheder er lang!

Derfor var det heller ikke en overraskelse at se forhandlerne stå i kø hos AYKASA. Alle havde et godt øje til “de gode kasser”, hø hø hø! Argh… den var dårlig, men de fleste elsker praktiske, pæne og smarte opbevaringsløsninger. Mig selv inklusiv. Derfor er jeg også en fan at AYKASA-kasserne. Brandet er tyrkisk og deres introduktion på det danske marked har været overvældende. De har et væld af farver, men indtil nu er der kun udvalgt en del af farverne til det danske marked.

Vil du se det fulde sortiment, så kig hos Kokkeriget, der fører alle varianter. Hvilke farver kan du bedst lide?

– Monica

 

Photo credit: Aykasa.dk

3

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Varm salat