Julegaver til dig selv

Pæn opslagstavle fra The Oak Men

 

Træmændende kan deres kram!

Jeg er helt vild med den store magnettavle fra The Oak Men. Råt sort stål med en ramme i egetræ. Modsætningerne af materialer er magisk, synes jeg. Det varme træ skaber en kontrast til metallet. Mange magnettavler er lakeret i hvid så man også kan bruge dem som white boards. Det har jeg ikke behov for, men det er faktisk muligt at skrive med kridt på tavlen – se det er et udtryk jeg meget bedre kan lide!!! Tavlerne er lavet i hånden og der kan derfor være små variationer i designet, men de er som sagt små og ikke noget du skal bekymre dig om. Jeg synes det giver produkterne noget personlighed og designet noget autenticitet.

Der følger automatisk 5 træmagneter med – igen en meget smuk kontrast til den mørke metal! Selvfølgelig kan du købe flere, men man kan også bruge andre magneter. 5 magneter i træ og forskellige størrelser koster kr. 99,95 Magneterne kan også bruges til andre magnettavle. Magneten er kraftig og kan godt holde mere end 1 stykke papir ad gangen.

Tavlen er perfekt i boligen, hvor der ikke er for mange nips, det mere industrielt indrettede hjem eller hos personen der godt kan lide de mere maskuline designs. Det er egentligt meget kendetegnenede for The Oak Mens designstil – vil du se mere så finder du det fulde sortiment hos Kaiku. Se bl.a. de pæne juletræer og bakkerne.

Pris for tavlen kr. 999,-

PS Den fås også i en lille variant til kr. 699,-

– Monica Weidemann

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Julegaver til dig selv