Champagne Pony Club har fået flere heste

Kæmpebillede af tapet

Få dit eget vægmaleri derhjemme - de store tapetbilleder virker helt luksuriøse og kan bruges i mange sammenhænge i boligen.

Få dit eget vægmaleri derhjemme – de store tapetbilleder virker helt luksuriøse og kan bruges i mange sammenhænge i boligen.

Selvklæbende vægmaleri på tapet

For et stykke tid siden skrev jeg om det smukke kaktus-tapet fra Anewall. Smukke akvarel-kaktusser der gør sig hos både børn og voksne.

Nu har jeg forelsket mig i deres vægmalerier på tapet. Jeg prøver at forestille mig hvor jeg kan få plads til dem. Vægmaleriet kommer i fire baner tapet. De fås i to udgaver. Ét der er selvklæbende og nem at fjerne igen. Den anden skal man bruge lim til, men måske den også holder bedre?

Priserne starter ved $ 389,-

De store billeder er en nem måde at skabe både stemning i rummet på. Denne lettet dekorationsform kan bruges enten til at skabe dybde i et rum eller evt. som hovedgærde ved en seng. Det er ikke tanken at de skal fylde en hel væg, men mere fremstå som en maleri/billede i stor størrelse. Jeg kunne bestemt godt være fristet af at gøre det, hvis bare jeg havde en ledig væg…

– Monica Weidemann

vægmaleri tapet anewal dekoration væg flot smart skyer bjerge 3

vægmaleri tapet anewal dekoration væg flot smart skyer bjerge 2

vægmaleri tapet anewal dekoration væg flot smart skyer bjerge 5

vægmaleri tapet anewal dekoration væg flot smart skyer bjerge skibe sort hvid blomstr 4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Champagne Pony Club har fået flere heste