I en lille båd der gynger...

Fine Kopper

Jeg har tabt mit hjerte til disse kopper.

 

Jeg har tabt mit hjerte til disse kopper.

Jeg har tabt mit hjerte til disse kopper.

Det er så lækkert og forfriskende når man falder over et nyt mærke eller brand som man bare forelsker sig i med det samme. Det må man sige jeg gjorde da jeg var forbi Balsalen i Århus af anden grund, men selvfølgelig liiige skulle snuse rundt.

Trine har fået det super fine mærke Alissa og Nienke i butikken. Fine the og espressokopper. Dog er the kopperne så store de sagtens kan indholde kaffe også.

Serien hedder Pigments and Porcelain og hver enkelt kop er unik og ikke to er ens, hvilket faktisk giver et super flot spil når de står op af hinanden.
Kopperne kommer i 3 forskellige farver, sort, blå og mint og så kan mixe og matche som man ønsker.
Jeg tænker at det kopperne vil være super flotte at sætte sammen med det musselmalede stel fra Royal Copenhagen da man vil få et super smukt sammenspil mellem det klassiske, unikke og moderne.
Her synes jeg virkelig Trine i Balsalen har skudt papegøjen og hun er eneste forhandler i Århus. Så smut forbi butikken i Frederiksgade eller webshoppen og se det fine udvalg.

Pris fra 175,-

foto 5 (8)

Kopperne er smukke både inden -og udenpå.

foto 1 (25)

De smukke mintfarvede kopper.

foto 2 (28)

Enkle og elegante – Kopperne har det hele.

foto 2 (30)

Det sort/hvide stel vil være smukt sammen med Royal Copenhagens sorte musselmalede stel.

– Ida Riisom

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I en lille båd der gynger...