Lavahuler

Blåt er godt

Swimming Pool håndklæder

Semi Basic er ét af de danske tekstil brands der gør det rigtig godt. De har med sikker hånd oparbejdet et troværdigt kvalitets mærke med et design der peger både på tidssvarende trends , men også har et tidløst udtryk, der gør at man gider se på produkterne mange år frem.

Med forårets nye varmegrader begynder jeg at kunne forestille mig at bade i en swimming pool igen, tage en tur til havet og nyde en dag på stranden (det udelukker jo helt klart vinterbadning – en alt for skør idé at bade om vinteren!) og hive det store bassin frem i haven og fylde det med haveslange vand og høre ungernes frydefulde hvin når de sprøjter på hinanden. Og hvad har det at gøre med Semi Basic, spørger du måske? Jamen, det har alt at gøre med dem!

Semi Basic har lavet en serie super lækre, bløde og ikke mindst smukke håndklæder i blå-hvide farver. Mønstret er grafisk, der leder tankerne hen på vandets krusninger. De vil være super lækre at tage med sig på en ferie/til stranden, men er også smukke i den nordiske bolig.

Mønstret leder tankerne hen på tegnestilen hos kunsterne Matisse, Kuroda, Del Re, Braque, Picasso m.fl. Udtrykket er meget oppe i tiden, men som vi ved (qua alderen på de mange kunstværker) så er det mønstre der har lang levetid. Udover referencen til kunstnerne, så er håndklædernes blå-hvide farve et hint til swimming poolen og dermed opstod navnet på håndklædeserien; The Swimmig Pool Collection.

Håndklæderne fås i flere forskellige størrelser og mønstre. Pris fra kr. 140,-

– Monica Weidemann

 

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lavahuler