Designer stafet - Kristina Dam

Norsk sadel

Saddle stol - et nyt norsk designikon.

Saddle stol - et nyt norsk designikon.

Saddle stol – et nyt norsk designikon.

Man kan næsten fornemme hvor blødt læderet er på denne stol. Og så er jeg vild med den praktiske anordning på siden (en lomme til bog, blad, slik??)

Designerne bag lænestolen er den norske trio Christoffer Angell, Øyvind Wyller og Simen Aarseth. De står bag designkollektivet Angell, Wyller og Aarseth. De er alle uddannede designere fra Kunsthøyskolen i Oslo.

Trioen arbejder på at skabe ny og intuitive former og funktioner på allerede kendte objekter. Det har de fået flere priser for bl.a. Bo Bedres Årets Nykommer (2011)

Under 100% Norwegian Design i London 2014 fik stolen en del opmærksomhed. Ligeledes også under gave- og interiørmessen i Lillestrøm, forår 2015. Den har potentiale til at blive et nyt norsk stilikon, mener flere. Kombinationen af træ og læder er smuk og enkelt udført. Stolen har en stram konstruktion, men er samtidigt blød og meget behagelig at sidde i.

Navnet Saddle (sadel) skyldes puderne der hænger over armlænet – som en sadel. Stolen fås i både uld og skind (flere farver). Stolen er 100% norsk og produceres på Slåke møbelfabrikk.

Pris fra NOK 12.900,-

Fås både i uld og læder.

Fås både i uld og læder.

Smukt møde mellem materialer.

Smukt møde mellem materialer.

Saddle i profil

Saddle i profil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Designer stafet - Kristina Dam