Jeg ser en anden mand

DIY – Alternativ opslagstavle

Lav en anderledes opslagstavle - Her er en DIY til dette.

Lav en anderledes opslagstavle - Her er en DIY til dette.

Lav en anderledes opslagstavle – Her er en DIY til dette.

Jeg er vild med når min mand kommer med gode ideer til vores indretning – han er faktisk ret meget med ind over og jeg synes det er skønt med en mand der tager stilling til hvordan vi bor. Han kom promte med et ny ønske da vi for få uger flyttede i ny lejlighed: Han manglede et sted han kunne hænge sine nøgler og solbriller, og så måtte jeg jo i gang med at tænke kreativt.

Første tanke var et rionet, men dem har snart alle, så den tanke røg ret hurtigt igen.
Vi lå inde med en opslagstavle som jeg tænkte kunne bruges kreativt. Og resultatet blev dette.

Jeg har brugt en korktavle fra Søstrene Grene til ca. 40 kr. Disse kan fåes i mange forskellige størrelser og former, så hvis man ønsker det større er det ikke noget problem.
Derefter tog jeg nogle små skruer og skruede ind i pladen. Du kan også sagtens bruge søm hvis du hellere vil det. Disse kan købes i diverse byggeforhandlere bla.a Bauhaus og Silvan. Jeg havde noget lædersnor liggende, men som er købt i Søstrene Grene for ca. 12 kr. Det kan også erhverves i bl.a. Panduro eller andre hobbyforretninger. Jeg bandt det godt fast omkring skruerne, men ikke alt for stramt.
Til sidst har jeg hængt små clips på, købt i Tiger til ca. 10 kr for en lille æske. Heri kan man hænge billeder, klippekort, huskeseddeler eller hvad man nu synes.
Og så kan man jo som på billedet hænge solbriller eller andet hen over lædersnorene.

En nem og fin løsning på en anderledes opslagstavle.

God Fornøjelse

Ingen kommentarer til DIY – Alternativ opslagstavle

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg ser en anden mand