Opskrift – Grøn pesto
Sidste fredag havde vi tapas aften i det lille hjem og ud over lækkert hjemmebagt brød, lækre pølser og en skøn aioli havde jeg et krav, nemlig at vi også fik pesto. Intet slår en god hjemmelavet en af slagsen da jeg ofte synes dem man køber er tørre, for dyre eller bare ikke lige rammer den rigtig smag – ja så satte jeg min mand i gang med at kreere og her en den lækreste pesto jeg længe har fået. Præcis som jeg ønskede.
1 plante basilikum
50 g Arla Unika Havgus (her kan anvendes andre former for parmasan)
1 stort fed hvidløg
10 g pinjekerner
2 spsk Olie
Det hele blendes og justeres med olie hvis man ønsker pestoen fortyndet.
– Helt simpelt, men super super lækkert. Kan serveres med brød, til pasta, ovenpå en pizza eller noget helt 4.
God fornøjelse og appetit.
– Ida Riisom
Ingen kommentarer endnu