Kæmpekalender

Opskrift – Grøn pesto

Tapas er super lækkert når man har tiden - og siær når man kreere selv.

Tapas er super lækkert når man har tiden - og siær når man kreere selv.

Tapas er super lækkert når man har tiden – og siær når man kreere selv.

Sidste fredag havde vi tapas aften i det lille hjem og ud over lækkert hjemmebagt brød, lækre pølser og en skøn aioli havde jeg et krav, nemlig at vi også fik pesto. Intet slår en god hjemmelavet en af slagsen da jeg ofte synes dem man køber er tørre, for dyre eller bare ikke lige rammer den rigtig smag – ja så satte jeg min mand i gang med at kreere og her en den lækreste pesto jeg længe har fået. Præcis som jeg ønskede.

1 plante basilikum
50 g Arla Unika Havgus (her kan anvendes andre former for parmasan)
1 stort fed hvidløg
10 g pinjekerner
2 spsk Olie

Det hele blendes og justeres med olie hvis man ønsker pestoen fortyndet.

– Helt simpelt, men super super lækkert. Kan serveres med brød, til pasta, ovenpå en pizza eller noget helt 4.

En helt fantastisk farve pesto får når man laver det selv.

En helt fantastisk farve pesto får når man laver det selv.

Det er ikke mange ingredienser der skal bruges til at lave pesto.

Det er ikke mange ingredienser der skal bruges til at lave pesto.

God fornøjelse og appetit.

– Ida Riisom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kæmpekalender