Popcorn med karry
En af mine absolutte yndlingssnacks er popcorn, og gerne med lidt smag. Pt foretrækker jeg karry – lidt voksenagtig i smagen, men den plejer også at være ganske populær herhjemme, når popcornene bliver krydret med kanel er vaniljesukker.
Der er gået lidt trend i popcorn, og butikshylderne begynder at have flere smagsvarianter af popcorn. Nogle med chokolade, ost, karamel osv. Men det er en halvdyr fornøjelse, og i bund og grund er det ret billigt selv at lave popcorn.
Opskrift:
2 spsk Majsolie
1 dl Majskerner
1 spsk Karry – vælg en mild variant. Mængden er sådan som vi kan lide det hos os, men nogle foretrækker måske en kraftigere eller mildere karrysmag…
Salt efter behov – det er bedst med fint salt.
Olie i gryden samt majskerner og karry. Lad det varme og begynde at poppe (Husk låg!!!). Efterhånden som der kommer gang i kornene, så ryster jeg ind i mellem gryden, så de upoppede korn kommer i bunden nær varmen.
Poppetiden varierer selvfølgelig alt efter mængde og varme, men når der begynder at være 2-3 sekunder mellem de enkelte pop, så er det tiden at slukke for varmen og hælde grydens indhold i en skål. Drys med salt, og spis!
Den gule gurkemaje i karryblandingen laver en flot gul farve på dine popcorn.
Velbekomme!
Thank you so much for your kind words! If you have some great german designers I should know about, please tell me!